As familias da conserva

Vén de ser editado por Anfaco, baixo a coordinación do profesor Xoán Carmona, o libro colectivo” Las familias de la conserva: el sector de las conservas a través de sus sagas familiares”. Nel faise un percurso pola historia das principais sagas familiares vinculadas á industria conserveira. Para este proxecto, Trespés elaborou o capítulo dedicado a Conservas JOB, grupo que nos anos 30 iniciou a actividade da fábrica de conservas localizada na praia de Cesantes, hoxe propiedade da conserveira Rodríguez&Pascual.

Coa participación neste proxecto, Trespés mantén a súa liña de divulgación do patrimonio e a memoria industrial do ámbito da Enseada de San Simón.

Sobre trespescoop
Trespés Soc. Coop. Galega ofrece unha visión integral e multidisciplinar baseada nunha ampla experiencia nos sectores social, cultural e ambiental. Combinamos e complementamos os diferentes ámbitos de traballo aplicando unha perspectiva cualitativa e fomentando a participación cidadá mediante metodoloxías flexíbeis a cada contexto. Traballamos na... consultaría / asesoría: xestión de recursos, políticas de participación cidadá produción de contidos: exposicións, audiovisuais, publicacións, materiais didácticos, eventos dinamización territorial: promoción e desenvolvemento local e turístico educación e formación investigación básica e aplicada

Deixe uma Resposta

Preencha os seus detalhes abaixo ou clique num ícone para iniciar sessão:

Logótipo da WordPress.com

Está a comentar usando a sua conta WordPress.com Terminar Sessão / Alterar )

Imagem do Twitter

Está a comentar usando a sua conta Twitter Terminar Sessão / Alterar )

Facebook photo

Está a comentar usando a sua conta Facebook Terminar Sessão / Alterar )

Google+ photo

Está a comentar usando a sua conta Google+ Terminar Sessão / Alterar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: